Blogs

Informatieve blogs

Een nieuwe rijskast aanschaffen

rijskast

Als bakker maak je natuurlijk de hele dag door brood. Dit is tenslotte waar een bakker bekend om staat. Er gaat dan ook veel tijd in zitten. Het deeg moet worden gemaakt. Wanneer je een deegje hebt moet dit deeg ook nog gaan rijzen. Wanneer het deeg is gerezen moet dit ook nog in de oven gebakken worden en wanneer dit is gebakken en afgekoeld kan het worden verkocht. Het is ook geen makkelijk klusje om te doen, maar je kunt het jezelf wel makkelijker maken. Zo kun je een rijskast gebruiken. Dit is een soort oven waar je op de perfecte temperatuur het deeg kan laten rijzen.

Waarom deze oven gebruiken?

De rede om een rijskast te gebruiken is eigenlijk heel simpel. Het zorgt er voor dat het deeg sneller rijst. Het rijzen kost vaak het meeste tijd als je brood gaat bakken. Verkort je dit proces kun je dus veel meer broden bakken. Dit is natuurlijk fijn want meer brood betekent meer omzet. Je hebt ook restaurants waar ze hun eigen brood bakken. Ook dan is deze speciale oven meer dan geschikt. Waarom zou je kiezen voor een langdurig proces als de optie er is om het vele male sneller te doen.

rijskast