Blogs

Informatieve blogs

Ik wist hem blij te maken met van lier boots

van lier boots

Van Lier boots vielen erg bij mijn vriend in de smaak toen ik hem hiermee verraste. Omdat hij altijd zelf zijn kleding koopt en dit prima kan omdat hij een goede smaak heeft, hoorde ik heb een beetje mopperen dat hij maar niet kan slagen voor schoenen. Omdat hij nooit via internet besteld, ben ik eens voor hem op zoek gegaan. Toen ik de website: vanbommelschoenen.be ontdekte wist ik dat ik hier vast en zeker iets kon vinden voor mijn vriend. De ruime keuze aan diverse merken die je hier aantreft zorgt ervoor dat je bij dit adres beslist kunt slagen.

van lier boots

Gelukkig viel mijn keuze in zijn smaak

Toen de Van Lier boots binnen waren ben ik deze meteen gaan uitpakken. Wat een mooie schoenen zeg! Nu maar hopen dat mijn vriend hier ook zo over denkt. Gelukkig dat was ook zo, hij is er erg blij mee en draagt de schoenen dagelijks. Vanaf nu bestellen wij onze schoenen samen via dit adres. Want hier heb je namelijk de garantie dat je vindt wat je zoekt. De reden om snel weer iets te bestellen die is er zeker omdat mijn zusje in het voorjaar gaat trouwen. Hier hoort natuurlijk een complete outfit bij (dus inclusief schoenen).