Blogs

Informatieve blogs

Ik heb een Done by Deer aankleedkussen gekregen

Ik ben zo verwend afgelopen verjaardag! Mijn mooiste cadeau was wel de Done by Deer aankleedkussen. Mijn beste vriendin weet altijd precies wat ik nodig heb, dat vind ik zo ontzettend lief. We hebben echt dezelfde smaak. Nu denk je, waar heb ik het aankleedkussen voor nodig? Nou, ik ben vier maanden in verwachting! Van mijn eerste. Mijn vriend en ik zijn zeer gelukkig, we zitten echt op een roze wolk. Alles gaat zoals gepland. Ik ben nu ook al lekker bezig met de babykamer, ik denk echt dat het heel erg mooi gaat worden.

logo

Ideale aankleedkussen

Al mijn vriendinnen helpen mij zo ontzettend veel, ik vind het zo prachtig om te zien. Zo zie je echt dat het fijn is om lieve mensen om je heen te hebben, vooral met zoiets bijzonders. Ik voel wel hoe mijn lichaam aan het veranderen is en ik vind het alleen maar mooi. De natuur is in die zin zo goed geregeld. Ik zit nu ook op de website van Gnoomdesign, waar ze nog meer spullen hebben van Done by Deer, wat mij betreft een van de beste merken.