Blogs

Informatieve blogs

Tip: opslag van gevaarlijke stoffen door Denios

hoofdstuk-1-1

Sinds kort is een van mijn medewerkers op een goed idee gekomen met fossiele brandstoffen. Hier zijn wel enkele middelen voor nodig om het te realiseren, zoals een opslag van gevaarlijke stoffen. Daarnaast hebben wij ook nog andere middelen nodig, alleen zijn deze al geregeld door de medewerker zelf. Hij wilde echter dat ik de opslag van gevaarlijke stoffen ging financieren. Dit wilde ik dan ook doen.

Zoekenhomepage_header-1

Het leek mij verstandig om een van de medewerkers van Denios weer eens te spreken. Denios is onze vaste leverancier als het om veiligheidsproducten gaat. Zij weten als geen ander om het beste product te leveren en dit doen zij al jaren lang. Ook hebben zij een geweldige service waar je gebruik van kunt maken.

Contact

De medewerker van het bedrijf nam vriendelijk de telefoon op en stond mij gedurende het gesprek netjes te woord. Hij weet duidelijk waar hij het over heeft en herkent direct mijn probleem. Even later komt hij met een goede oplossing. Wat is het toch fijn dat de medewerkers open staan voor nieuwe mogelijkheden en zeer creatief zijn. Nu weet ik weer waarom ik bij dit bedrijf ben teruggekomen. Wij verheugen ons nu al op het product!